St. Antonius Harten

Gisteravond was mijn vriendin Inge soort van onverwacht op bezoek.
Ik had gevraagd of ze wilde komen voor een bijklets maar ze had al een afspraak maar toen bleek die afspraak dat vergeten en toen kon ze dus wel naar mij, snapt u?
Dat was natuurlijk fijn, en toen heb ik haar lekker niet één, maar twee hARTkadootjes meegegeven om te vondeling te leggen op haar werk. Dat deed ze meteen vanochtend, één in het fietsenhok en één in de grote hal van het Antonius ziekenhuis in Leidsche Rijn.
Een uur later ging ze even kijken en bleken ze al meegenomen!

3 thoughts on “St. Antonius Harten

 1. Roos 18/12/2015 at 20:52

  hallo ik was vanochtend dus in het anthonius leidse rijn en zag een gezellig pakje op tafel liggen ,keek even of iemand dit was vergeten.heb ik het kaartje gelezen en vond ik het heel leuk om mee te nemen.bedankt hiervoor je wordt er echt heel blij van,vooral op zo,n nare plek als een ziekenhuis.ik hou het zelf een poosje en misschien geef ik dan opeens weer aan iemand anders op een geschikt moment.nogmaals bedankt heel leuk.groetje roos

  • Claudia 19/12/2015 at 12:50

   Ha Sophie! Wat een leuk idee, om het in het ruilboekenkastje in jullie dorp te leggen. Gaat het goed met je vaders oren? Hartelijk dank voor je reactie, fijn zeg!

 2. Sophie 19/12/2015 at 12:48

  Mijn vader is afgelopen donderdag geopereerd aan zijn oren (ziekenhuis Anthonius, Leidsche Rijn). Vrijdag mocht hij weer naar huis en kwam bij het rokershoekje dit cadeautje tegen. Een verrassend cadeautje wat dan ook zeker een fijn gevoel gaf. Mijn vader heeft het cadeautje meegenomen. Wij geven het dan ook met plezier door. We zullen het pakje in het ruil boekenkastje in ons dorp leggen, op naar de volgende! Hopelijk geeft dit iemand anders een net zo warm gevoel.
  —dankbaar.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website