2-Jarig hARTkado.NU Feestdagen

hartkdo.nu, harten11, 2-jarig jubileum, glazen engel zwolle, groningen,hARTkado.NU bestaat alweer 2 jaar!

Dat moest gevierd worden.
Ik maakte lekker veel kado-hARTkadootjes, pakte ze extra feestelijk in, en ging met m`n vrolijke hARTkado-tas op weg naar Zwolle waar ik George ontmoette, om het eerste kadootje van het 2-jarig bestaan neer te leggen. Daar waar het aller-  allereerste hARTkadootje is neergelegd… aan de voet van de Groene Engel op de Grote Markt.

En hij was er blij mee!

Daarna gingen we naar het Stedelijk Museum. Daar waren we eigenlijk zo doorheen en erg boeiend vonden we het ook niet, maar we hadden dikke pret en in een eeuwenoude keuken kwamen we een bord met wafels in hartvorm tegen en dat leek me een lekkere plek om nog een kadootje neer te leggen.

Op weg weer naar de trein, troffen we plek nummer drie. Knus wandelend door de straten waar de schemer de lichtjes had aangedaan, zagen we een voordeur met in het bovenraampje uitnodigend een hangend hartje. Ik heb er míjn hartje aan de deurknop gehangen. Zo leuk te bedenken hoe die mensen -hopelijk- blij op zullen kijken als ze de deur uitgaan!

In de trein naar Groningen zaten we naast een vrouw met veel verhalen. Over het hier en het nu, en over het toen met invloed op nu. Ze kwam net van een vereniging voor kinderen van verzetstrijders. Zij kreeg het vierde schilderijtje en was daar heel blij mee.

En eentje, wist ik zeker, wilde ik te vondeling leggen op een mooie plek buiten, in de natuur. Daar is het altíjd feest. Dat werd aan een boomstronk in Friesche Veen, tijdens een heerlijke en keurig zondagse wandeling (grinnik), voordat ik weer naar huis zou reizen.

Ter ere van het jubileum heb ik ook een hARTkado verloot, via Facebook, de Jofele Eikel. Dat was zo leuk om te doen en spannend ook nog. Fotograaf Lex Vermeend heeft hem gewonnen. Nogmaals van harte Lex!

Na het weekend ben ik nog bij de hARTkado-HOTSPOTS langs geweest om ze te bevoorraden en zo hebben alle hARTkadootjes hun feestelijke weggetje wel gevonden.

Ik hoop dat ze een beetje feest in harten hebben mogen brengen!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Name *
Email *
Website